279 poze   68038 vizite

6 carnati din carne de iepure cu carne de porc

Ingrediente:
- carne de iepure ( ex.5 kg)
- care de porc ( ex.5 kg)
- mate de porc
- 2l vin alb demisec
- ceapa prajita =dupa gust=
- mujdei de usturoi( pisat) =dupa gust=
- boia de fata =dupa gust=
- boia iute =dupa gust=
- piper maciat =dupa gust=
- cimbru =dupa gust=
- sare = dupa gust=

Mod de peparare:
Carnea de iepure se lasa 24h in vin.Se scoate si se macina impreuna cu aceeasi catitate de carne de porc.Se adauga ceapa,usturoi pisat,boia,piper,cimbru,sare si se framanta impreuna cu carnea.Carnatii sa nu fie uscati se poate adauga bucati de slanina.
Se lasa a fum 3 zile apoi se pun la ustoit.
Pofta buna.
1
1
2
2
3
3

Comentarii album • 4
ion1 23 decembrie 2011  
FOARTE GUSTOSI. SARBATORI FERICITE.
Raportează
LucianIezan 23 decembrie 2011  
intradevar,deliciosi!!!..Sarbatori Fericite si multa sanatate va doresc..
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.