279 poze   67987 vizite

4 iepure cu carnat-ciuperci si masline la cuptor

Ingrediente:

- carne de iepure
- 500g carnati afumat de porc
- 500g ciuperci
- 100g masline
- foi de dafin
- un catel de usturoi
- sare,piper
- 200ml bulion (preferabil cel casa)
- 300ml vin rosu sau alb
- ulei masline

Mod de preparare:

Se spala si se portioneaza carnea de iepure.Se aseaza intr-o tava cu putin ulei impreuna cu usturoiul tocat, foi de dafin, condimentat dupa gust cu sare si piper. Se acopera cu apa si sa introduce tava la cuptor.Cand carnea de iepure este aproape fiarta se pun in tava ciupercile curatate, carnatii taiati rondele, si maslinele.
Dupa 10 minute turnam in tava si vinul,apoi punem si bulionul si mai lasam sa fiarba impreuna pana cand zeama din tava scade la jumatate.
Ca si garnitura eu am facut piure de cartofi iar salata,castraveti murati.
Pofta buna!
1
1
2
2

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.