279 poze   68039 vizite

1 iepure la cuptor

Ingrediente:

- un iepure transat
-kaizer sau ciuperci 200gr
-slanina 150gr
-usturoi ( 4-5 catei)
-o ceapa
-morcov 2 buc.
-sare,piper( dupa gust)
-250 ml. vin roziu
-o cescuta de ulei

Mod de preparare:

Daca iepurele este tanar,nu se mai tine in bait.Dupa ce se spala bine se impaneaza cu fasii de slanina ,kaizer si usturoi.Apoi se sareaza si pipareaza dupa gust dupa care se aseaza in tava in care se pune ulei(o cescuta) vin, cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se tine la cuptor pana ce scade aproape toata zeama( aprox.25 min.).Se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca carnea.
Acesta friptura,am servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet cu castraveti murati.Pentru digestie merge un pahar de vin rosu sau alb demi-sec
1
1
2
2

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.